De huit a nou

“De huit a nou” és una sèrie realitzada al llarg del mes de maig quan, després de 49 dies de confinament estricte, es van començar a permetre passejos escalonats per edats, en uns horaris concrets i a 1 km de casa i és en aquests xicotets períodes en els quals estan fetes les fotografies.

Tanmateix, aquest treball no és un reportatge al voltant el confinament sinó una proposta per observar la ciutat amb altres ulls, un diàleg entre fotògraf, públic i ciutat, tractant que el fet ordinari esdevinga màgic, bell i un espai per descobrir.

Aquesta sèrie va nàixer sense cap propòsit més que trobar un al·licient en els passejos diaris, convertir el fet de caminar per espais que a priori ja coneixem, en una recerca d’el que és nou i diferent. Buscar en la ciutat, que havia esdevingut un espai enrarit, paisatges que ens despertaren la curiositat. A poc a poc, el que va començar com una excusa per eixir de casa va acabar convertint-se en una manera de documentar aquell moment històric a través de la ciutat i en una apologia de la bellesa ordinària i quotidiana.

Copy link
Powered by Social Snap